Aktuellt

I december lanseras det nya och förbättrade borrstativet från Mpirum!

Aktuellt

I samarbete med Mpirum har vi tagit fram en ny rigg!

I december väntas det så väl kända och populära, även kallade HRA-stativet att lanseras i ett nytt och förbättrat format. Under produkter eller genom att trycka HÄR så kan du läsa mer om det efterlängtade borrstativet!

pentruderlogo

Sedan september 2013 har vi startat och utvecklat ett samarbete med Pentruder vilket innebär försäljning av deras maskinprogram samt komplett service och reservdelslager. Vi kommer att hjälpa våra kunder främst i stockholm/mälardalen. Det kommer att finnas en lånemaskin på verkstaden i stockholm om kund behöver under service av egen maskin. I vårat reservdelslager finns alla slitdelar samt diverse kringutrustning, som rälsar, fästen, klingflänsar och skydd etc.

 

 

 

2014-02-15
Nu finns SDC AB även i mobilen!

 

Förutom att lansera en ny hemsida så släpper vi även en mobilanpassad version av sajten. Där finner ni information om företaget och om produkter, hur ni kommer i kontakt med oss.
Ni kan givetvis ladda hem en App-knapp för att snabbt komma till vår hemsida.

 

2014-09-04
DEMCON, en mässa värd att vänta på

Demoleringsmässan på InfraCity får nog räknas som marknadens mest renodlade mässa för rivning, betonghåltagning, diamantverktyg, slipning och polering av betonggolv, hantering av byggdamm och betongslam, återvinning av rivningsrester, sanering m m. DEMCON arrangerades för första gången 2010 och nu är det dags för upplaga nummer tre den 4-5 september 2014. Även denna gång kommer rentalmässan ExpoRent arrangeras parallellt. Skillnaden från 2010 är att den kommer att vara helt integrerad med DEMCON längs något som kommer att kallas “Rental Street”.

Välkommen att besöka oss i våran monter, 4-5 september, 2014

http://www.demcon.se/