Björn Wikström, SDCABVi har anställt en ny säljare på REFLEX produkter. Björn Wikström har lång erfarenhet av gruv- och prospekteringssidan. 2005 gick han ut Bergsskolan i Filipstad och 2006 började han arbeta på Hagby Bruk som samma år blev uppköpt av Sandvik. Han arbetade på Sandvik fram till 2011 då han gjorde ett uppehåll för att arbeta som säljare mot industrin på Lesjöfors Fjädrar. I mars 2013 bytte han tillbaks till Sandvik, där han varit anställd som säljare av maskiner och bergborrutrustning fram till oktober 2016.

Björn är född och uppvuxen i byn Rämmen norr om Lesjöfors. Som boende på landet blir man involverad i det mesta berättar han; från jaktlaget till Hembygdsföreningen och en Traktor- och maskinklubb. Hans familj består av sambon Jessica och tre barn under 8 år. På fritiden ägnar han sig åt familjen och som avkoppling gärna åt jakt och åt skogen han köpt. En framtida investering, inte minst med tanke på barnen, säger Björn.

Björn kommer att sälja REFLEX produkter i Sverige och Norge. Många av kunderna känner han sedan tidigare. Björn är ett bra tillskott för oss. Vi hälsar honom varmt välkommen!

Kontakta gärna Björn om du har frågor kring REFLEX produkter på:

Björn Wikström
Säljare, REFLEX mätutrustning
+46 706162511
bjorn@sdcab.se

SDC AB har sedan den 1 maj 2016 tagit över varumärket DRILLEX AB och är nu auktoriserad distributör för REFLEX mätinstrument i Sverige, Norge och Danmark. Vi hyr ut och försäljer instrument för kärnorientering, krökningsmätning av borrhål och inriktning av borrmaskiner under såväl som ovan jord. I samband med uthyrning och försäljning erbjuder vi även träning av er borrpersonal. För ytterligare information vänligen besök www.reflexnow.com.